1

Interieur & Styling advies

Ik ben Loes en als interieur styliste help ik jou met een stijlvol en persoonlijk interieur.

Ik kan zo ontzettend genieten van ons huis en de fijne persoonlijke inrichting. Dat geeft rust en voelt vertrouwd en comfortabel. Dat fijne gevoel gun ik iedereen.

Ik voel heel goed aan wat jouw wensen zijn en pik de pijnpunten er uit. Ik denk met je mee en kom met creatieve, praktische en stijlvolle ideeën en heel veel tips. Met mijn kennis, creativiteit en enthousiasme help ik je met een persoonlijk interieur wat rust geeft, waar je niet meer mee hoeft te stoeien en waar je volop van kunt genieten.

1
1

Heb jij alle verbeterpunten in huis al aangepakt?

Een huis waarin je je thuis voelt, ontspannen en comfortabel kunt leven, dat past bij wie jij bent, is een belangrijke basis voor een gelukkig leven.

1

Shop Dresses

Ik luister naar jouw wensen en knelpunten, ik kijk naar de in te richten ruimtes en voel aan waar de pijnpunten zitten. Met mijn kennis, creativiteit en enthousiasme ga ik voor je aan de slag.

1

Shop Accessories

Een persoonlijk advies met veel tips voor een interieur waar jij je helemaal thuis voelt, dat bij je past en waar je volop van kunt genieten. Met creatieve oplossingen en stijlvolle ideeën. 

What’s New?

1

Fall Bag Essentials

We’ve got a full selection of the latest styles for handbags, crossbodies, satchels, totes, and more!

1

Coat Season is Upon Us

There’s nothing better than bundling up in an elegant jacket with the air crisp and bright.

1

Show Stopper Earrings

Glamorous or minimal – our collection of drop dead gorgeous earrings are worth the look.