Van 10 maart tot 10 juli ben ik met zwangerschapsverlof en liggen mijn werkzaamheden stil.

Op 10 juli ga ik weer vol plezier en creativiteit aan het werk en is er weer ruimte voor nieuwe opdrachten.

Je aanvraag zal ik vanaf 10 juli beantwoorden.

  Contact

  Ben je op zoek naar een interieur stylist, heb je vragen, twijfel je nog of wil je iets aan mij kwijt? Vul het formulier in, bel of mail gerust! 

  Ik kom graag met je in contact.

  06-22300598
  info@stylingbyloes.nl

  Contact
  Contact

  Contact

  Ben je op zoek naar een interieur stylist, heb je vragen, twijfel je nog of wil je iets aan mij kwijt? Vul het formulier in, bel of mail gerust! 

  Ik kom graag met je in contact.

  06-22300598
  info@stylingbyloes.nl

  Van 10 maart tot 10 juli ben ik met zwangerschapsverlof en liggen mijn werkzaamheden stil.

  Op 10 juli ga ik weer vol plezier en creativiteit aan het werk en is er weer ruimte voor nieuwe opdrachten.

  Je aanvraag zal ik vanaf 10 juli beantwoorden.

   Is jouw interieur toe aan een make over? Of lukt het niet de juiste sfeer en balans in jouw interieur te creëren? Ga je verhuizen, verbouwen of heb je een nieuwbouw huis gekocht? Wil je het deze keer goed aanpakken en je interieur samenstellen met een persoonlijk en compleet interieur advies? Als interieur stylist in help ik je graag in deze trajecten. Ik adviseer, creëer en denk praktisch met je mee. Van korte brainstorm adviezen tot maatwerk totaalplannen. Bekijk hier de verschillende interieur advies pakketten.

   Laat je inspireren op mijn inspiratie pagina. Ik deel hier veel tips waar je zelf mee aan de slag kunt in huis. Van praktisch tot stijlvol, over kleur, een persoonlijk interieur, de vergeten kamertjes, en heel veel meer.