Contact

  Op zoek naar een interieur stylist in Zuid Holland?
  Kan ik je helpen met jouw interieur?
  Heb je vragen of wil je wat aan mij kwijt?
  Vul het formulier in, bel of mail gerust!

  06-22300598
  info@stylingbyloes.nl

  Contact
  Contact

  Contact

  Op zoek naar een interieur stylist in Zuid Holland?
  Kan ik je helpen met jouw interieur?
  Heb je vragen of wil je wat aan mij kwijt?
  Vul het formulier in, bel of mail gerust!

  06-22300598
  info@stylingbyloes.nl

   

   Is jouw interieur toe aan een make over? Of lukt het niet de juiste sfeer en balans in jouw interieur te creëren? Ga je verhuizen, verbouwen of heb je een nieuwbouw huis gekocht? Als interieur stylist in Zuid-Holland help ik je graag in deze trajecten. Ik adviseer, creëer en denk praktisch met je mee. Van korte brainstorm adviezen tot maatwerk totaalplannen. Bekijk hier de verschillende interieur advies pakketten

   Laat je inspireren op mijn inspiratie pagina. Ik deel hier veel tips waar je zelf mee aan de slag kunt in huis. Van praktisch tot stijlvol, over kleur, een persoonlijk interieur, de vergeten kamertjes, en heel veel meer.